A-Firm Advocatuur is in 2007 opgericht door mr. R. Kamphuis. Het kantoor is gevestigd te Ravenstein op de grens van de provincies Noord Brabant en Gelderland. Dit karakteristieke vestingstadje is gelegen aan de A50 en daardoor goed bereikbaar.


A-Firm Advocatuur is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Hieronder vallen natuurlijk echtscheidingen, maar ook alimentatie- en omgangskwesties, het huwelijksvermogensrecht, naamrecht, afstammingsrecht enzovoorts. Voor een uitgebreidere opsomming kunt u terecht bij de rechtsgebieden.


A-Firm Advocatuur kenmerkt zich als een informeel kantoor met een laagdrempelige en flexibele werkwijze. De communicatielijnen zijn kort. Het is mogelijk om afspraken buiten de reguliere kantoortijden te maken. Ook kunnen besprekingen elders plaatsvinden. Alles is gericht op het leveren van kwalitatief hoogwaardige juridische dienstverlening waarbij de cliënt centraal staat.


A-Firm Advocatuur streeft naar transparante werkwijze. Hierbij staat een goede voorlichting en het overleg met de cliënt centraal. Alle aspecten van een zaak worden besproken, waardoor u nauw betrokken blijft bij de behandeling van uw zaak.